Đanić Premium Višnja 0,70l

21,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Premium Višnja je vrhunski voćni liker proizveden pažljivo odabranim zrelim domaćim višnjama maceriranih u voćnoj rakiji. Proizvodi ga poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila. Pri proizvodnji se koriste samo najkvalitetnije kruške, što rezultira vrhunskim okusom i mirisom.

Proces proizvodnje Đanić Premium Višnje počinje pažljivim odabirom najkvalitetnijih domaćih višanja, koje se pažljivo beru kako bi se osiguralo svježinu i bogatstvo okusa. Nakon toga, višnje se fermentiraju i destiliraju kako bi se dobio koncentrirani voćni ekstrakt. Zatim se ovaj ekstrakt miješa s vrhunskom alkoholnom bazom kako bi se postigao savršeni balans okusa i arome.

Đanić Premium Višnja ističe se svojom intenzivnom voćnom aromom koja podsjeća na svježe ubrane višnje, dok je okus pun, slatkast i osvježavajući. Ovaj liker odličan je izbor za ljubitelje voćnih i osvježavajućih pića, te se može konzumirati kao aperitiv ili dodatak koktelima. Također, može se koristiti i kao sastojak za različite desertne poslastice, poput kolača ili sladoleda.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

21%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1292 Kategorije: ,