Đanić Premium Šljivovica 0,70l

23,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Premium Šljivovica je vrhunska voćna rakija proizvedena od pažljivo zrelih plodova šljive. Proizvođać je poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila.

Šljivovica Đanić Premium osvaja svojom jedinstvenom kombinacijom mirisa i okusa. Miris je bogat voćnim notama, dok okus obiluje slatkim tonovima zrelih šljiva, dopunjenih suptilnim notama začina i vanilije. Ovo je piće koje pruža pravu poslasticu za sva osjetila, te je idealno za uživanje u posebnim prilikama ili kao poklon voljenima.

Proces proizvodnje Đanić Premium Šljivovice započinje odabirom najkvalitetnijih šljiva, koje se pažljivo beru i fermentiraju kako bi se postigao bogat voćni okus. Nakon fermentacije, šljive se destiliraju u tradicionalnim bakrenim kazanima, što rezultira čistim i visokokvalitetnim destilatom, koji je odležao 5 godina.

Karakteristike ovog izvanrednog pića obuhvaćaju njegovu glatku teksturu i izražen voćni karakter, koji se savršeno slažu s blagim začinskim notama. Đanić Premium Šljivovica najbolje se konzumira kao aperitiv ili digestiv, te je savršen dodatak koktelima i desertima.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1232 Kategorije: ,