Outerspace Vodka Alien Head 0,70l

34,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Outerspace Vodka Alien Head je premium vodka s neobičnim dizajnom boce u obliku vanzemaljca, proizvedena u Iowi. Ova vodka nudi čist, glatki okus bez primjesa, uz blage note žitarica i citrusa. Sastoji se od visokokvalitetnih sastojaka i pažljivo je destilirana kako bi se postigla vrhunska kvaliteta.

Ovaj jedinstveni napitak ima osvježavajući i čisti okus, s blagim aromama žitarica i citrusa koji se savršeno uravnotežuju.

Outerspace Vodka Alien Head napravljena od 100% vrhunskog američkog kukuruza (bez glutena), koja je prošla peterostruku destilaciju, ali posebnost ove vodke je što je filtrirana kroz meteorite iz svemira starog više od 4 milijardi godina. Proizvod sa elementima svemira za zemljane, ekskluzivno. Njegova upečatljiva zelena boca u obliku vanzemaljca, također naglašava odnos sa svemirom i osjećaj da pijemo proizvod s drugog planeta.

Karakteristika ovog proizvoda je njegova jedinstvena boca u obliku vanzemaljca, koja privlači pažnju i čini je idealnom kao poklon ili kolekcionarski predmet. Outerspace Vodka Alien Head najbolje se konzumira rashlađena ili kao osnova za koktele, gdje će njezina čistoća i blage arome doći do izražaja. Ova premium vodka bit će sjajan dodatak vašem barštu ili kolekciji alkoholnih pića.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Zemlja podrijetla

U.S.A.

Volumen

0,7l

SKU: BD218 Kategorije: ,