Nikka Tailored 0,7l

149,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Nikka Tailored je vrhunski viski i istinski dragulj iz destilerije Nikka, koja je sinonim za vrhunsku kvalitetu i vrhunsko japansko umijeće destilacije. Masataka Taketsuru bio je japanski inženjer i osnivač poznate destilerije Nikka Whisky. Poznat kao “otac japanskog viskija”, Taketsuru je 1919. godine putovao u Škotsku kako bi naučio umijeće proizvodnje viskija prije nego što je osnovao vlastitu destileriju u Japanu. Njegova strast i predanost iznjedrile su viskije vrhunske kvalitete koji su postali sinonim za japansku viskiju industriju.

Karakterizira ga bogati mirisi slatkog voća, suptilni začini i topli drveni tonovi, koji se prepliću stvarajući nezaboravan doživljaj za vaša osjetila. Na nepcima, otkrit ćete elegantnu kombinaciju voćnih nota, karamela i začina, što daje blagu slatkoću i bogatu teksturu pića. Savršeno zaokruženje dolazi u obliku dugog, toplom završetka koji će ostaviti upečatljiv dojam i poziv na još jedan gutljaj.

Ovaj viski proizvodi se pažljivom destilacijom najkvalitetnijih sastojaka, od kojih su najistaknutiji visokokvalitetni ječam i voda iz izvora koji doprinose jedinstvenoj teksturi i bogatstvu okusa. Destilacija se provodi uz upotrebu tradicionalnih tehnika i tehnoloških inovacija koje osiguravaju visoku kvalitetu proizvoda. Nakon procesa destilacije, viski odležava u posebno odabranim bačvama od hrasta, gdje postiže svoju savršenu ravnotežu i kompleksnost okusa.

Ovaj viski je nezaobilazan dodatak svakoj posebnoj prigodi ili trenutku opuštanja. Bez obzira jeste li u društvu prijatelja ili uživate u samosti, Nikka Tailored 0,7l će vas uvijek odvesti na putovanje kroz okuse i mirise japanske tradicije viskija. Neka vas očara svojom profinjenošću i kompleksnošću, te neka doprinese stvaranju nezaboravnih trenutaka u vašem životu. Strast se pretače iz boce u čašu, a mirisi oslobađaju drevnog zmaja koji je navodno predak prvog destilera iz Japana!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Japan

SKU: BD047 Kategorije: ,