Nikka Coffey Grain 0,7l

62,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Nikka Coffey Grain je vrhunski viski i predstavlja istinski dragulj japanske destilerije Nikka, simbol vrhunske kvalitete i istinske strasti za stvaranjem vrhunskog viskija. Masataka Taketsuru bio je japanski inženjer i osnivač poznate destilerije Nikka Whisky. Poznat kao “otac japanskog viskija”, Taketsuru je 1919. godine putovao u Škotsku kako bi naučio umijeće proizvodnje viskija prije nego što je osnovao vlastitu destileriju u Japanu. Njegova strast i predanost iznjedrile su viskije vrhunske kvalitete koji su postali sinonim za japansku viskiju industriju.

Ovaj viski ima profinjeni miris slatkog voća, note vanilije i suptilnih začina, koji se prepliću stvarajući jedinstveni mirisni doživljaj. Na nepcima, otkrit ćete bogatstvo okusa koji se proteže od slatkih voćnih nota, preko nijansi vanilije, pa sve do toplih drvenih tonova, stvarajući izvanrednu ravnotežu slatkoće i začina. Dug i mekan završetak ostavlja upečatljiv dojam, pozivajući na još jedan gutljaj ovog izvanrednog viskija.

Proces stvaranja ovog viskija započinje s pažljivo odabranim žitaricama, od kojih se ističe najfiniji kukuruz, koji daje osnovnu slatkoću i bogatstvo okusu ovog izvanrednog pića. Nakon toga, slijedi proces destilacije u Coffey destilacijskim aparatima, koji omogućuju visok stupanj preciznosti i kontrolirane destilacije. Ova tehnika destilacije doprinosi jedinstvenom okusu i teksturi viskija, stvarajući izvanrednu glatkoću koja se ističe u svakom gutljaju.

Nikka Coffey Grain je idealan izbor za svečane prigode, druženja s prijateljima ili opuštanje u miru vlastitog doma. Bez obzira na prigodu, ovaj viski će vas očarati svojom profinjenošću i kompleksnošću, doprinoseći stvaranju nezaboravnih trenutaka i uspomena. Neka vas njegova elegancija i izuzetna kvaliteta odvedu na putovanje kroz svijet japanske viski tradicije, te vam omoguće da uživate u vrhunskom piću stvorenim s pažnjom i strašću.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Japan

SKU: BD064 Kategorije: ,