Nikka Coffey Gin 0,70l

38,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Nikka Coffey Gin je izvanredno kvalitetan gin s bogatom paletom okusa i aromama, proizveden od strane poznate japanske destilerije Nikka. Nikka je jedna od najpoznatijih japanskih destilerija, osnovana 1934. godine od strane Masataka Taketsurua. Poznata je po proizvodnji visokokvalitetnih viskija i drugih alkoholnih pića. Destilerija je poznata po inovativnim tehnikama destilacije i pažljivo odabranim sastojcima, što rezultira izvanrednom kvalitetom njenih proizvoda.

Ovaj gin je jedinstven zbog svog proizvodnog procesa u Coffey alembiku, što rezultira glatkošću i kompleksnošću okusa. Sastojci ovog gina uključuju tradicionalne botaničke sastojke poput borovice, korijandera i citrusa, koji mu daju uravnotežen, osvježavajući okus. Arome citrusa, zelenog lišća i začina dominiraju ovim vrhunskim proizvodom.

Destiliran u prepoznatljivom Nikka “Coffey Stillu”, bogati i meki duh u srcu ovog gina karakterizira luksuzna i svilenkasta tekstura. Osim tradicionalnih biljnih sastojaka gina, njegova zadivljujuća aromatična kompleksnost oslanja se na osvježavajuću eksploziju japanskih citrusa kao što su Yuzu, Kabosu, Amanatsu i Shikuwasa, delikatnu voćnost jabuka i ugodnih naznaka japanskog Sansho papra na završnici.

Nikka Coffey Gin je savršen za uživanje u klasičnim koktelima kao što su Martini ili Gin & Tonic, ali također se može uživati i u jednostavnim kombinacijama s tonikom i kriškom limete. Sa svojim sofisticiranim okusom i elegantnim karakteristikama, Nikka Coffey Gin predstavlja vrhunski izbor za ljubitelje visokokvalitetnih ginova.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

47%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Japan

SKU: BD019 Kategorije: ,