Nikka Taketsuru Non Aged 0,70l

79,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Nikka Taketsuru Non Aged je viski koji dolazi iz renomirane japanske destilerije Nikka. Ovaj fenomenalni viski je nazvan po osnivaču Nikke i pioniru japanske viskije industrije Masataki Taketsuruu. Masataka Taketsuru bio je japanski inženjer i osnivač poznate destilerije Nikka Whisky. Poznat kao “otac japanskog viskija”, Taketsuru je 1919. godine putovao u Škotsku kako bi naučio umijeće proizvodnje viskija prije nego što je osnovao vlastitu destileriju u Japanu. Njegova strast i predanost iznjedrile su viskije vrhunske kvalitete koji su postali sinonim za japansku viskiju industriju.

Nikka Taketsuru Non Aged ima osvježavajući i blago voćni okus, koji se savršeno sljubljuje s delikatnim notama drva i slatkoće. Arome ovog viskija ističu se cvjetnim i voćnim notama, uz suptilne začinske naglaske. Karakteristike Nikka Taketsuru Non Aged viskija su njegova mekoća i uravnoteženost, s blagim voćnim notama i nježnom slatkoćom.

Ovaj viski je proizveden od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući kvalitetno ječmeno zrno i vodu iz lokalnih izvora, što mu daje jedinstvenu i bogatu aromu. Proizvodnja Nikka Taketsuru Non Aged viskija uključuje proces destilacije i odležavanja u hrastovim bačvama, kako bi se postigla savršena ravnoteža okusa i arome.

Ovaj viski je idealan za uživanje u čistom obliku, uz dodatak nekoliko kockica leda kako bi se istaknule njegove kompleksne arome. Nikka Taketsuru Non Aged viski je savršen izbor za ljubitelje viskija koji traže visokokvalitetno piće s bogatom tradicijom i izvanrednim okusom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

43%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Japan

SKU: P2344 Kategorija: