Maraska PeTe limenka

1,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Maraska PeTe u limenci je savršena kombinacija poznatog Maraska Pelinkovca i tonika, koja donosi osvježenje s mediteranskim štihom. Ovaj napitak dolazi iz renomirane hrvatske destilerije Maraska, smještene u Zadru, koja je poznata po svojoj dugogodišnjoj tradiciji proizvodnje visokokvalitetnih alkoholnih pića.

Maraska Pelinkovac je gorki biljni liker izrađen od pažljivo odabranih biljaka i aromatičnih začina. Kombinacija pelina, koji daje karakterističan gorak okus, i slatkih nota tonika stvara osvježavajući i balansirani napitak. Ova harmonija okusa dodatno je obogaćena blagim citrusnim tonovima limuna, što cijeli doživljaj čini još privlačnijim.

PeTe u limenci, s udjelom alkohola od 7%, spada u kategoriju pića s niskim udjelom alkohola, što ga čini idealnim izborom za lagano opuštanje i osvježenje u toplim ljetnim danima. Napitak je najbolje poslužiti dobro rashlađen, a dodatak kriške limuna naglašava njegove svježe i citrusne note.

Proizveden je pažljivim miješanjem Maraska Pelinkovca i tonika, pri čemu se vodi računa o savršenom omjeru sastojaka kako bi se postigla idealna ravnoteža okusa. Ova jedinstvena kombinacija stvara osvježavajuće piće koje je prikladno za svaku priliku, bilo da se radi o druženju s prijateljima, opuštanju nakon posla ili kao aperitiv prije obroka.

Maraska PeTe je dostupan u praktičnoj limenci od 0,33l, što ga čini idealnim za ponijeti sa sobom na plažu, piknik ili bilo koje drugo mjesto gdje želite uživati u osvježavajućem piću.

SKU: P5212 Kategorije: , Oznaka: