Opis
Prvi japanski gin, napravljen u Kyotu.
KI NO BI (“Ljepota godišnjih doba”) nadahnut je tradicijom i destilira se, miješa i puni u boce u Kyotu. Gin napravljen je u prepoznatljivom suhoparnom stilu, ali s izrazitim japanskim naglaskom. KI NO BI Kyoto Dry Gin stvoren je od japanskih botanika kao što su žuti yuzu sa sjevera Kyota, drvena sječka akamatsu (japanski crveni bor), bambus, gyokuro čaj iz regije Uji i zelene bobice sanshō (japanski papar u zrnu). U boci od 46% alc, KI NO BI koristi bazu od rižinog alkoholnog pića i čistu podzemnu vodu iz poznatog okruga Fushimi u kojem se proizvodi sake.Ovladavajući ne samo znanošću destilacije kao što su to drugi radili prije, već i prastarom vještinom miješanja, odvajajući botaničke sastojke u ginu u 6 elemenata: bazni, citrusni, čajni, biljni, začinski i voćni i cvjetni, i destiliramo svaku kategoriju pojedinačno. Zatim ih pomiješamo u savršenu harmoniju kako bismo stvorili prepoznatljiv okus KI NO BI.