KiNoBi Kyoto Dry Gin 0,70l

50,99 

Na zalihi

Opis

Opis

KiNoBi Kyoto Dry Gin je vrhunski japanski gin i prvi japanski gin napravljen u Kyotu. KI NO BI (“Ljepota godišnjih doba”) nadahnut je tradicijom i destilira se, miješa i puni u boce u Kyotu.

Ovaj gin nudi bogat i kompleksan okus s izraženim biljnim notama koji se savršeno uklapaju s aromatičnim začinima. Karakterizira ga uravnotežen spoj citrusnih nota, biljnih aroma i slatkih začina, što ga čini izvanrednim izborom za ljubitelje gina širom svijeta.

KI NO BI Kyoto Dry Gin stvoren je od japanskih botanika kao što su žuti yuzu sa sjevera Kyota, drvena sječka akamatsu (japanski crveni bor), bambus, gyokuro čaj iz regije Uji i zelene bobice sanshō (japanski papar u zrnu). U boci od 46% alc, KI NO BI koristi bazu od rižinog alkoholnog pića i čistu podzemnu vodu iz poznatog okruga Fushimi u kojem se proizvodi sake. Ovladavajući ne samo znanošću destilacije kao što su to drugi radili prije, već i prastarom vještinom miješanja, odvajajući botaničke sastojke u ginu u 6 elemenata: bazni, citrusni, čajni, biljni, začinski i voćni te cvjetni. Na taj način se svaka kategorija destilira pojedinačno. Zatim ih se sve pomiješa u jednu savršenu harmoniju za stvaranje prepoznatljivog okusa KI NO BI gina.

Ovaj gin se najbolje konzumira u klasičnim koktelima poput gin-tonica ili martini koktela, ali se također može uživati i kao osvježavajući aperitiv ili digestiv. Svaki gutljaj KiNoBi Kyoto Dry Gina užitak je za sva osjetila, a svaki trenutak proveden uživajući u njemu je prava poslastica za vaše nepce.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

46%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Japan

SKU: P3794 Kategorije: ,