-15%

Nikka From The Barrel 0,50l

42,49  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 49,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Nikka From The Barrel je viski vrhunske kvalitete koji dolazi iz poznate japanske destilerije Nikka Whisky. Masataka Taketsuru bio je japanski inženjer i osnivač poznate destilerije Nikka Whisky. Poznat kao “otac japanskog viskija”, Taketsuru je 1919. godine putovao u Škotsku kako bi naučio umijeće proizvodnje viskija prije nego što je osnovao vlastitu destileriju u Japanu. Njegova strast i predanost iznjedrile su viskije vrhunske kvalitete koji su postali sinonim za japansku viskiju industriju. Japanski nagrađivani konj za trku – Nikka Whiskey From The Barrel istočnjački je whiskey koji iznenađuje svojom dubinom i raznovrsnošću okusa.

Ovaj viski odlikuje se kompleksnim okusom s naglaskom na voćne note, začine i vaniliju, uz blagu dimljenošću koja dodaje dubinu i kompleksnost piću. Ovaj viski ima puno tijelo i bogatu teksturu, što ga čini savršenim izborom za ljubitelje viskija koji traže nešto posebno. Kombinira složene arome i bogatstvo okusa, stvarajući jedinstveno piće koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje viskija.

Proizvodnja ovog viskija počinje od pomno odabranih sastojaka, uključujući ječmeno i kukuruzno zrno. Nakon fermentacije, destilacija se odvija u tradicionalnim alambicima kako bi se postigla visoka kvaliteta i bogatstvo okusa. Zatim slijedi proces sazrijevanja u hrastovim bačvama, gdje viski dobiva svoje karakteristične note i aromu.

Ovaj viski najbolje se konzumira kao aperitiv ili kao završetak večeri, uz dodatak malo vode ili leda kako bi se oslobodile sve njegove arome. Također se može koristiti u koktelima za stvaranje jedinstvenih i profinjenih pića. Uz Nikka From The Barrel, svaki gutljaj je putovanje kroz slojeve okusa i mirisa japanske tradicije i stručnosti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

51,4%

Volumen

0,5l

Zemlja podrijetla

Japan

SKU: P1180 Kategorije: , ,