Martell VS 0,70l

37,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Martell VS je klasificirani konjak visoke kvalitete koji potječe iz francuskog grada Cognaca, poznatog po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji konjaka. Martell, jedna od najstarijih konjak kuća osnovana 1715. godine, proizvodi ovaj konjak s posebnom pažnjom i stručnošću. Najmlađi iz Martellove ponude sa voćnim i drvenim notama, Martell Vs jedan je standardni konjak sa odličnom dozom kompleksnosti.

Ovaj konjak očarava svojom bogatom paletom okusa i kompleksnim aromama. Martell VS karakteriziraju slatke note voća poput kruške i jabuke, sa suptilnim začinskim nijansama i nježnim drvenim tonovima koji mu daju jedinstvenu dimenziju okusa.

Proizvodnja Martell VS konjaka zahtijeva pažljiv proces odabira i kombiniranja najboljih eaux-de-vie, destiliranih iz bijelog grožđa iz regije Cognac. Nakon destilacije, konjak odležava u hrastovim bačvama kako bi razvio svoj karakteristični okus i bogatu aromu.

Martell VS se ističe svojom glatkoćom i ravnotežom okusa, čineći ga savršenim izborom za uživanje u čistom obliku ili kao ključni sastojak u koktelima. Njegova profinjenost i kompleksnost okusa čine ga idealnim pićem za sve prigode, od opuštenih večeri s prijateljima do posebnih proslava.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Francuska

SKU: BD107 Kategorije: ,