Caol Ila Moch 0,70l

59,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Caol Ila Moch je škotski viski koji se proizvodi na otoku Islay. Moch na Galskom jeziku znači zora. Moch je svjež, uporan i bistar.

Ovaj viski ima glatki i blagi ukus sa notama slatkog meda, citrusa i dima, što ga čini jedinstvenim i prepoznatljivim. Arome su kompleksne, s primjesama voća, vanilije i začina, laganog i glatkog tijela, na mirisu se osjeti određena doza slanosti uz dobru dozu dima. U okusu možemo osjetiti slatkoću i slanost istovremeno sa balansiranim kiselinama. Završetak je kratak i suh uz malu dozu gorčine.

Sastoji se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući ječmeno slad, vodu i kvasac, te se destilira u tradicionalnim bakrenim kazanima. Nakon destilacije, viski odmara u hrastovim bačvama, gdje razvija svoj karakteristični ukus i bogatu teksturu. Nereduciran, sladak i slan s balansirajućom kiselošću, zaštitni znak Caol Ila je dimno-antiseptički karakter.

Caol Ila Moch je idealan za ljubitelje viskija koji cijene kompleksnost i bogatstvo okusa. Može se konzumirati čisto, s dodatkom malo vode ili leda, a također je sjajan sastojak u raznim koktelima. Bez obzira na način konzumacije, Caol Ila Moch će vas oduševiti svojim jedinstvenim karakterom i kvalitetom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

43%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Škotska

SKU: BD058 Kategorije: ,