Bruichladdich Classic Laddie 0,70l

50,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Bruichladdich Classic Laddie je vrhunski škotski viski s bogatom tradicijom, proizveden u destileriji Bruichladdich, koja je poznata po svojoj inovativnoj proizvodnji viskija. Ova destilerija sama uzgaja svoj ječam i to ih doista čini posebnima u svijetu whiskya. The Classic Laddie je njihov prepoznatljiv dizajn i nešto po čemu su poznati. U ovoj boci se nalazi 100% Škotski ječam koji je destiliran, filtriran bez hlađenja i ne sadrži nikakva bojila.

Ovaj viski je klasičan i elegantan okus s notama voća, meda i slatkog ječma, te aromama citrusa, vanilije i bilja. Proizvodi se od najkvalitetnijeg ječma, vode iz lokalnog izvora i tradicionalnih metoda destilacije. Karakterizira ga svježina i neobična slojevitost okusa.

Najbolje se konzumira u čaši za viski s dodatkom malo vode kako bi se otvorile sve njegove kompleksne arome. Ovaj viski savršen je izbor za ljubitelje kvalitetnog viskija koji cijene tradiciju i vrhunsku kvalitetu. Bilo da ga pijete uz led ili u klasičnom koktelu, ovaj viski pružit će vam vrhunski užitak.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

50%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Škotska

SKU: BD007 Kategorije: ,