Bruichladdich 2013 Islay Barley 0,70l

71,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Bruichladdich 2013 Islay Barley je vrhunski viski proizveden na otoku Islay u Škotskoj. Proizveden je u destileriji Bruichladdich, koja je poznata po svojoj inovativnoj proizvodnji viskija. Ova destilerija sama uzgaja svoj ječam i to ih doista čini posebnima u svijetu whiskya, limitirana izdanja viskija od ječma iz 2013. godine savršeno odražavaju terroir otoka Islay.

Ovaj viski karakterizira bogatstvo okusa i kompleksne arome koje dolaze od ječma uzgojenog na otoku Islay. Ima bogat okus koji kombinira note slatkog ječma, sušenog voća, meda, pite od limuna i lagane dimljene note koje su karakteristične za viskije s otoka Islay. Arome su kompleksne i slojevite, s naglaskom na voćne, zemljane i slatke note, što ga čini jedinstvenim i nezaboravnim iskustvom za ljubitelje viskija.

Bruichladdich 2013 Islay Barley destiliran je u tradicionalnim bakrenim kotlovima. Nakon destilacije, viski je 75% vremena sazrijevao u ex-bourbon bačvama, te preostalih 25% u bačvama gdje je nekada odležavalo vino. Ovaj viski je visoke kvalitete, bez dodatnih boja ili filtera, što jamči čist i autentičan okus.

Bruichladdich 2013 Islay Barley može se poslužiti kao aperitiv ili se može upariti s laganim grickalicama ili desertima kako bi se istaknule njegove bogate arome i karakteristike. Ovaj viski će sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje viskija svojom kvalitetom i jedinstvenim okusom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

50%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Škotska

SKU: BD006 Kategorije: ,