Brokers Gin 1,0l

22,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Brokers Gin je britanski gin poznat po svojoj tradiciji i vrhunskom okusu. Proizvodi se u 200 godina staroj destileriji koja se nalazi u srcu Engleske, koristeći tradicionalni bakreni lonac. Pokrenuli su ga 1998. Andy i Martin Dawson koji su imali viziju stvoriti klasični London Dry Gin. Broker’s je brend s osobnošću i razigranošću. Kreatori Martin i Andy Dawson odabrali su imidž gospode s cilindar šeširima u stilu burzovnog mešetara kako bi odražavali činjenicu da je Engleska povijesno domovina gina.

Ovaj gin nudi bogatu paletu okusa, od klasičnih borovnica i citrusa do suptilnih biljnih nota. Arome su kompleksne i uravnotežene, s primjetnim naglaskom na borovnice i citrusne note, uz lagane biljne nijanse.

Botanički proizvodi međunarodnog porijekla “namaču” se 24 sata u četverostruko destiliranom čistom zrnatom alkoholu, koji se zatim destilira peti put. S receptom starim koliko i sama destilerija, ovaj slavni brend bio je prvi gin koji je ikada dobio ocjenu 97 na prestižnom Ultimate Spirits Challengeu. Ključni sastojci ovog gina uključuju tradicionalne botaničke biljke poput korijandra, anđelike i đumbira, koji mu daju jedinstvenu aromu i karakter. Proizvodnja ovog gina uključuje pažljivu destilaciju sastojaka u bakrenim kotlovima, što rezultira glatkom i bogatom teksturom.

Brokers Gin karakterizira izuzetna kvaliteta i vrhunski okus, što ga čini omiljenim izborom za koktele i mješavine. Može se uživati ​​u klasičnim gin tonikima ili kao osnova za složene koktele poput martinija ili negronija. Bez obzira kako se poslužuje, Brokers Gin jamči vrhunski užitak za sve ljubitelje gina.

Osim toga, Brokers Gin je vrlo popularan proizvod među ljubiteljima ginova, što ga čini savršenim dodatkom bilo kojoj kolekciji ili poklonom za posebne prigode. Isprobajte ovaj britanski klasik i uživajte u izvanrednom okusu koji nudi.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

47%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Engleska

SKU: P2428 Kategorije: ,