Beefeater London Dry Gin 0,70l

16,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Beefeater London Dry Gin je vrhunski gin već više od 150 godina. Recept koji je napravio James Burroughs 1820-ih koristi se nepromijenjen do današnjeg dana. Beefeater London Dry Gin osvojio je višestruke nagrade, te osvojio ljude diljem svijeta zahvaljujući svojim voćnim notama i začinima.

Ovaj gin je poznat po svom osvježavajućem i složenom okusu koji kombinira suptilne note citrusa, korijandera i anđelike, pružajući jedinstvenu i bogatu aromu.

Glavni sastojci ovog pića su sušene korijandre, korijen anđelike, limunova kora i sjeme slatkog korena, koji su pažljivo destilirani kako bi se postigao savršen balans okusa i arome. Beefeater London Dry Gin je destiliran u tradicionalnim bakrenim alambicima kako bi se osigurala visoka kvaliteta i autentičnost svake boce.

Ovo izvanredno piće karakterizira čista i osvježavajuća nota, što ga čini idealnim sastojkom za klasične koktele poput Gin Tonic-a ili Martini-a. Uz svoj karakterističan okus, Beefeater London Dry Gin također je savršen za upotrebu u raznim koktelima i mješavinama. Njegova klasična i elegantna boca odražava njegov ugled i tradiciju, čineći ga poželjnim izborom za svaku prigodu.

Isprobajte Beefeater London Dry Gin i doživite istinsku britansku tradiciju u svakom gutljaju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Engleska

SKU: P1452 Kategorije: ,