BB Zlatna Dunja 0,7l

56,99 

Na zalihi

Opis

Opis

BB Zlatna Dunja je vrhunska voćna rakija, u čijem gutljaju otkrivate čisti okus voćnog raja. Pažljivo odabrane dunje sjedinjuju se u piće koje je puno više od napitka – to je iskustvo koje vas vodi na prostrani voćnjak u punom cvatu. Svaka kapljica nosi obećanje slatkoće i osvježenja, s dozom čarolije koja se osjeća na svakom koraku.

Glavni sastojak BB Zlatne Dunje je dunja, voće poznato po svojoj slatkoći i delikatnoj aromi. Pažljivo odabrane dunje maceriraju se u alkoholu kako bi se oslobodile njihove prirodne arome i okusi. Nakon toga, rakija se pažljivo destilira i filtrira kako bi se postigla maksimalna kvaliteta i čistoća.

Okusi BB Zlatne Dunje su bogati i slojeviti, s naglaskom na slatkoću dunje koja se savršeno kombinira s notama meda i začina. Ova rakija ima glatku teksturu i dugotrajan završetak, što ju čini savršenom za uživanje samostalno ili kao sastojak u raznim koktelima.

Karakteristike BB Zlatne Dunje uključuju njezinu sofisticiranost i eleganciju, što je čini idealnim izborom za posebne prigode ili kao poklon voljenima. Piće se najbolje konzumira rashlađeno, kao aperitiv prije obroka ili kao desertno piće nakon obroka. Prepustite se voćnom užitku koji vas podsjeća na čaroliju prirode i njenih darova.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P4401 Kategorije: ,