BB Baština 1858 0,7l

68,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

BB Baština 1858 je vrhunska rakija, koja seže još u 19. stoljeće, te predstavlja spoj kvalitete i autentičnosti. BB Baština 1858 je kao da razgovarate s mudrim starcem koji je živio kroz stoljeća. Svaki gutljaj je kao upijanje priča i iskustava, pretvarajući svaku čašu u putovanje kroz prošlost. Ova rakija je vremenski portal, omogućujući vam da se povežete s korijenima na najslađi mogući način.

Kada je riječ o okusima i aromama, BB Baština 1858 nudi bogatstvo voćnih nota, slatkog meda i začina, stvarajući uravnoteženu i sofisticiranu paletu okusa. Sastojci od kojih je napravljena ova rakija pažljivo su odabrani kako bi se postigao savršeni sklad aroma i tekstura.

Proces proizvodnje BB Baštine 1858 obuhvaća pažljivo miješanje visokokvalitetnih sastojaka te njihovo pažljivo destiliranje kako bi se postigla izvanredna kvaliteta i okus. Kombinacija tradicionalnih tehnika i modernih metoda proizvodnje rezultira jedinstvenim proizvodom koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje rakije.

Karakteristike ove rakije uključuju njenu bogatu teksturu i dugotrajan završetak, što ga čini savršenim za uživanje u različitim prilikama. BB Baština 1858 može se konzumirati kao aperitiv ili digestiv, samostalno ili kao sastojak u različitim koktelima, dodajući im slojevitost i dubinu okusa.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

43%

Boca

0,7l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P4400 Kategorije: ,