Autentico Nativo 20 YO 0,70l

52,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Autentico Nativo 20 YO je izvanredan rum proizveden u Panami, koji oduševljava svojom kompleksnošću i bogatstvom okusa. Proizvodi se u Las Cabras destileriji od 1922. godine, a dozrijeva u ex-bourbon bačvama. Nativo Master blender Don Pancho Fernandez je jedan od najboljih Master blendera na svijetu.

Ovaj rum odlikuje se profinjenim okusima vanilije, karamela i egzotičnog voća, koji se savršeno uravnotežuju.

Pri izradi Autentico Nativo 20 YO koriste se pažljivo odabrani sastojci, uključujući najkvalitetniji šećerni trs i vodu iz kristalno čistih izvora. Nakon fermentacije, rum se destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima, a zatim odležava u hrastovim bačvama najmanje 20 godina. Ovaj dugi proces sazrijevanja omogućuje rumu da razvije svoj jedinstveni karakter i kompleksnost okusa.

Autentico Nativo 20 YO ima iznimne kompleksne, živahne tostirane arome tamnoprženih orašastih plodova, karameliziranog crvenog voća, vanilije i hrasta u kojem jedozrijevao. Ovaj rum najbolje je konzumirati uživajući u svakom gutljaju, bilo čisto ili kao osnova za koktele.

Ovaj svjetski nagrađivan rum, rum veličanstvenog pedigrea, jamči nezaboravne trenutke i istinsko zadovoljstvo svakom ljubitelju kvalitetnog alkoholnog pića. Autentico Nativo 20 YO predstavlja vrhunac kolumbijske destilacijske vještine i savršen je odabir za sve prilike.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Panama

SKU: BD227 Kategorije: ,