Autentico Nativo 15 YO 0,70l

42,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Autentico Nativo 15 YO je vrhunski rum koji pruža jedinstveno iskustvo okusa i mirisa. Proizvodi ga Autentico Nativo, poznata tvrtka za proizvodnju ruma smještena u Panami. Proizvodi se u Las Cabras destileriji od 1922. godine, a dozrijeva u ex-bourbon bačvama. Nativo Master blender Don Pancho Fernandez je jedan od najboljih Master blendera na svijetu. Oznake dozrijevanja na bocama označavaju najmlađi rum u Nativo bocama.

Ovaj rum karakterizira složena paleta okusa, uključujući note vanilije, karamela, začina i suhog voća. Kombinacija visokokvalitetnih sastojaka, kao što su lokalna šećerna trska koja seuzgaja na mineralnom vulkanskom tlu Paname, voda i posebno odabrani kvasci, stvara bogatstvo arome i okusa.

Autentico Nativo 15 YO rum sazrijeva najmanje 15 godina u ex-bourbon bačvama od američkog bijelog hrasta, pod nadzorom ponajboljeg Master Blendera na svijetu, što mu daje dubinu i kompleksnost. Tokom procesa sazrijevanja, rum apsorbira arome drveta i razvija bogatstvo okusa koji ga čine jedinstvenim i prepoznatljivim. Karakterizira ga glatka tekstura i uravnoteženost, s blagom slatkoćom i suptilnom pikantnošću.

Ovaj rum je idealan za ljubitelje kvalitetnih alkoholnih pića koji cijene složenost okusa i profinjenost. Najbolje se konzumira kao aperitiv ili digestiv, sam ili kao sastojak u koktelima. Preporučuje se poslužiti ga u čaši za degustaciju, kako bi se maksimalno uživalo u svim njegovim nijansama okusa. Autentico Nativo 15 YO rum je sinonim za vrhunsku kvalitetu i autentičnost, te će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce. Uživajte u luksuzu i eleganciji ovog izvanrednog ruma, koji će dodati poseban dodir svakoj prilici.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Panama

SKU: BD226 Kategorije: ,