Aura Teranino 0,7l

22,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Aura Teranino je vrhunski liker proizveden od strane Aura Distillery, renomiranog proizvođača alkoholnih pića iz Hrvatske.

Ovaj izvanredan liker izrađen je od autohtone istarske sorte grožđa, Terana, što mu daje jedinstven karakter i bogatstvo okusa. Teran je poznata crvena vinska sorta koja potječe iz regije Istre u Hrvatskoj. Ovo vino je često cijenjeno zbog svoje izražajnosti, tamne boje i bogatog okusa crnog voća. Aura je odlučila iskoristiti ovu izvrsnu bazu i stvoriti nešto posebno.

Teranino se ističe svojom intenzivnom crvenom bojom i profinjenim voćnim aromama, gdje dominira puni okus zrelih crvenih bobica. Svaki gutljaj otkriva intenzivne arome crnih bobica i note začina, stvarajući harmoničan okus s naglaskom na voćnim notama.

Ovaj liker fermentira se i destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima kako bi se sačuvale sve prirodne arome i kvaliteta. Nakon destilacije, liker odležava u hrastovim bačvama kako bi postigao savršenu ravnotežu okusa i teksture.

Aura Teranino je idealan za uživanje kao digestiv nakon obroka ili kao sastojak u koktelima i desertima. Preporučuje se poslužiti ohlađen, ili s nekoliko kockica leda kako bi se istaknule sve slojeve okusa. Ovo izvanredno piće pruža istinski užitak svakom ljubitelju kvalitetnih likera.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

18,53%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0610 Kategorije: ,