Aura Teranino 0,7l

23,99  180,75 kn

Opis

Opis

Kada razmišljate o likerima, možda vam Teran nije prva asocijacija, ali Aura Teranino 0,7l će vas ugodno iznenaditi svojim jedinstvenim spojem ovog vinskog sorte i likera. Aura je poznata po svojoj inovativnosti u kreiranju neobičnih i ukusnih likera, a Teranino je jedan od njihovih najnovijih izuma koji je osvojio brojne ljubitelje pića.

Inspiracija Teranom:
Teran je poznata crvena vinska sorta koja potječe iz regije Istre u Hrvatskoj. Ovo vino je često cijenjeno zbog svoje izražajnosti, tamne boje i bogatog okusa crnog voća. Aura je odlučila iskoristiti ovu izvrsnu bazu i stvoriti nešto posebno.

Okus Uspjeha:
Aura Teranino 0,7l kombinira bogatstvo Terana s glatkošću i slatkoćom likera. Svaki gutljaj otkriva intenzivne arome crnih bobica i note začina, stvarajući harmoničan okus s naglaskom na voćnim notama. Ovaj liker je jedinstven u svom okusu i izvanredno dobro izbalansiran.

Svestrana Upotreba:
Aura Teranino je višenamjenski liker koji se može koristiti na različite načine. Možete ga ispijati čistog i uživati u njegovim bogatim okusima, ili ga koristiti kao sastojak u raznim koktelima i desertima. Bez obzira na način konzumacije, Teranino će dodati posebnu notu svakom piću ili jelu.

Naručite na Tipsy.hr: Uživajte u Unikatnom Okusu
Sada možete kušati ovu jedinstvenu kombinaciju Terana i likera iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Aura Teranina 0,7l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetne alkoholne napitke. Dostavit ćemo vam ovaj neobičan liker na vrata, omogućujući vam da uživate u njegovom autentičnom okusu i aromama.

Zaključak:
Aura Teranino 0,7l nije samo liker – to je spoj tradicije i inovacije koji će osvojiti vaše nepce. Iskusite harmoniju Terana i likera s Teraninom i stvorite nezaboravne trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

18,53%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0610 Kategorije: ,