Leonardo Palčić Teran 0,75l

8,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Leonardo Palčić Teran je vrhunsko crveno vino proizvedeno u srcu Istre, u vinariji Leonardo Palčić, poznatoj po svojoj tradiciji i stručnosti u proizvodnji vrhunskih vina.

Ovo vino nudi izražene voćne arome, poput crvenih bobica, crnih trešanja i šljiva, koje se savršeno kombiniraju s nijansama začina i zemljanih tonova. Okus Leonardo Palčić Terana karakterizira punoća i dubina, s mekim taninima i dugotrajnim završetkom.

Leonardo Palčić Teran proizvodi se od autohtone sorte grožđa Teran, koja se ručno bere i pažljivo obrađuje kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i izražajnost okusa. Nakon berbe, grožđe fermentira u inoksovima pri kontroliranim temperaturama, što doprinosi očuvanju prirodnih karakteristika grožđa.

Ovo izuzetno vino savršeno se slaže s raznovrsnim jelima, uključujući crveno meso, divljač, suhomesnate proizvode te pikantne sireve. Također, može se konzumirati i kao aperitiv ili uz lagane predjelo.

Leonardo Palčić Teran najbolje se poslužuje na temperaturi od 16-18°C kako bi se najbolje istaknule njegove kompleksne arome i karakteristike. Bez obzira jeste li ljubitelj crnih vina ili tražite vrhunsko vino za posebne prigode, Leonardo Palčić Teran pružit će vam nezaboravno vinsko iskustvo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4642 Kategorije: ,