Leonardo Palčić Malvasia Nerea 0,75l

8,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Leonardo Palčić Malvazija Nerea je vrhunsko crno vino koje dolazi iz renomirane vinarije Leonardo Palčić smještene u srcu Istre. Vinarija Leonardo Palčić poznata je po svojoj strasti prema tradiciji i vrhunskoj kvaliteti vina.

Ovo izvanredno vino Malvazija Nerea ističe se svojom složenom paletom okusa i profinjenim aromama. Svojom zlatno-žutom bojom očarava na prvi pogled, dok njegova svježa i sočna aroma voća, poput zrele breskve, zelene jabuke i citrusa, mami nepca.

Malvazija Nerea proizvodi se od najfinijih grožđa sorte Malvazija, pažljivo odabranih i pažljivo obrađenih kako bi se osigurala izuzetna kvaliteta. Nakon berbe, grožđe se fermentira u kontroliranim uvjetima kako bi se sačuvali njegovi prirodni okusi i karakteristike.

Ovo vino karakterizira uravnoteženost između svježine i punoće okusa. Na nepcu otkriva note zrelog voća i mediteranskog bilja, s blagim tragovima mineralnosti koji pružaju dodatnu dubinu. Fini, dugotrajni završetak ostavlja ugodan osjećaj svježine i zadovoljstva.

Malvazija Nerea najbolje je poslužiti rashlađenu na temperaturi od 10-12°C i kombinirati s jelima poput plodova mora, ribljih specijaliteta, bijelog mesa ili laganih salata. Također se može uživati kao aperitiv ili u kombinaciji s laganim zalogajima i sirevima. Uživajte u jedinstvenom iskustvu okusa i kvaliteti vrhunskog vina Leonardo Palčić Malvazija Nerea, idealnog izbora za sve ljubitelje vina koji cijene eleganciju i bogatstvo okusa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4644 Kategorije: ,