Kozlović Valle 0,75l

12,59 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Kozlović Valle je vrhunsko bijelo vino proizvedeno u vinariji Kozlović, smještenoj u pitoresknom okruženju vinogorja u Istri. S više od trideset godina iskustva u proizvodnji vrhunskih vina, ova vinarija poznata je po svojoj stručnosti i predanosti tradiciji. Obitelj Kozlović s pravom stoji ponosno kao pionir radne etike koja stoji iza svake boce vina. U svoja vina prenose principe kojima se vodi već generacijama, a svako vino koje proizvedu dokaz je odlučnosti, volje za radom i ponajviše količine rada koje ulažu u svoj proizvod. Filozofija koja postavlja standard već generacijama spajajući ljubav sa svakom kapi „nektara bogova“. Brigom o endemskim vrstama koje rastu u vinogradima pokušavaju svojim vinima dodati složenost i slojevitost – jer najbolje stvari dolaze kada se zagrebe ispod površine.

Ovo vino je rezultat pažljivog odabira grožđa sorte Malvazije Istarske, koje se uzgaja na sunčanim obroncima doline rijeke Mirne.

Sa svojom bistrinom i zlatnožutom bojom, Kozlović Valle očarava već na prvi pogled. Uz blage zelene refleksije, njegova pojava obećava voćni doživljaj. Na nosu, oslobađa bogate arome bijelog cvijeća, zrelih jabuka i krušaka, uz dodir svježeg bilja i citrusa. Okus je živ i pun, s voćnim notama koje se savršeno stapaju s laganim mineralnim naglascima.

Ovo vino karakterizira uravnotežena kiselost i harmonična struktura, što ga čini idealnim pratiteljem brojnih gastronomskih užitaka.

Kozlović Valle najbolje se uparuje s jelima od plodova mora, bijelom ribom, svježim sirevima i laganim salatama. Može se poslužiti rashlađeno na temperaturi od 10-12°C. Izvrstan izbor za posebne prigode poput svečanih večera ili proslava, gdje će svojom elegancijom i kompleksnošću impresionirati vaše goste. Svaki gutljaj Kozlović Valle vina pruža nezaboravan doživljaj okusa i mirisa Istre, spoj mediteranske klime i bogate tradicije vinogradarstva.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0229 Kategorije: ,