-35%

Groszer Wein Blaufränkisch Szapary 0,75l

25,99  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 27,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Groszer Wein Blaufränkisch Szapary je vrhunsko vino proizvedeno u regiji Burgenland u Austriji od strane vinarije Groszer Wein. Ovo vino je napravljeno od sorte grožđa Blaufränkisch, poznate po svojoj kompleksnosti i bogatstvu okusa. Vinograd je pažljivo odabran, a grožđe je ručno brano kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Nakon berbe, grožđe se fermentira u inox bačvama kako bi zadržalo svoje svježe arome i voćne karakteristike.

Groszer Wein Blaufränkisch Szapary ima intenzivnu tamno crvenu boju s rubin crvenim odsjajem. Na nosu se ističu note crvenog voća poput trešanja, šljiva i crnog ribizla, uz dodir začina i delikatne drvene arome odležavanja u hrastovim bačvama. U ustima je punog tijela s mekim taninima i živahnim kiselinama, stvarajući uravnotežen i dugotrajan finiš.

Ovo vino savršeno se slaže s raznim jelima, posebno s crvenim mesom, divljači i zrelim sirevima. Preporučuje se poslužiti ga na temperaturi od 16-18°C kako bi se najbolje istaknule sve njegove složene arome i tekstura. Groszer Wein Blaufränkisch Szapary 2015 je idealan izbor za sve ljubitelje vrhunskih vina koji traže autentično iskustvo i vrhunsku kvalitetu.

Uživajte u vrhunskom vinu Groszer Wein Blaufränkisch Szapary 2015 i osjetite spoj tradicije i vrhunske kvalitete koje ovo vino nudi. Neka vaše kušanje bude nezaboravno iskustvo uz ovaj izuzetan primjerak vinskog umijeća.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Austrija

SKU: P1646 Kategorije: , ,