Frescobaldi Pomino Bianco 0,75l

17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Frescobaldi Pomino Bianco je elegantno bijelo vino proizvedeno u srcu Toskane. Toskana je jedna od najstarijih i najpoznatijih vinorodnih regija Italije čija tradicija seže još u doba Rimskog carstva. Osim što očarava ljepotom bogatog krajolika, najveći pogled plijeni svojim prekrasnim vinskim podrumima i vinogradima. Najpoznatija vina Toskane su Chianti, Brunello di Montalcino i Vino Nobile di Montepulciano.

Ovo vino karakterizira složenost okusa i bogata aroma voća, što ga čini savršenim izborom za ljubitelje kvalitetnih vina. Kombinacija sorti Chardonnay i Pinot Bianco daje ovom vinu jedinstvenu osobnost. Chardonnay dodaje bogatstvo i punoću okusa, dok Pinot Bianco doprinosi svježini i voćnim notama. Rezultat je svježe, uravnoteženo vino s finom kiselošću i profinjenim voćnim aromama.

Frescobaldi Pomino Bianco proizvodi se pažljivom selekcijom grožđa, gdje se grožđe pažljivo bere ručno kako bi se osigurala najbolja kvaliteta. Nakon fermentacije, vino odmara u inoksojnim bačvama kako bi se sačuvala svježina i voćnost.

Ovo vino savršeno se slaže s raznim jelima, poput ribljih specijaliteta, bijelog mesa i salata. Također je izvrstan izbor kao aperitiv ili za uživanje uz lagane zalogaje i druženje s prijateljima. Frescobaldi Pomino Bianco nudi istinski toskanski doživljaj u svakom gutljaju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Italija

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

12,5%

SKU: P1228 Kategorije: ,