Chichateau Sauvignon Blank 0,75l

11,90 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Chichateau Sauvignon Blanc je svježe bijelo vino s bogatim voćnim aromama i osvježavajućim citrusnim notama. Ovo posebno vino dolazi iz malog, ali moćnog podruma smještenog u srcu Šišatovca, mjestu gdje se tradicija i strast prema vinogradarstvu stapaju u jedinstveni okus koji će vas ostaviti bez daha.

Chichateau Sauvignon Blanc proizvodi se pažljivom selekcijom grožđa i preciznim procesom proizvodnje. Ovo vino karakterizira svježina i živahni voćni okus, s naglaskom na notama zelene jabuke, grejpa i kruške. Arome bijelog cvijeća dodatno obogaćuju iskustvo uživanja u ovom vinu.

Sauvignon Blanc je idealno za uživanje kao aperitiv ili u pratnji laganih salata, plodova mora i bijelog mesa. Također se izvrsno slaže s jelima poput kozjeg sira i bruschetta s rajčicom i bosiljkom. Zahvaljujući svježini i voćnosti, ovo vino savršen je odabir za uživanje na terasi ili uz druženje s prijateljima.

Osim toga, Chichateau Sauvignon Blanc je izvrstan dodatak svakoj vinskoj kolekciji te će svojom kvalitetom i elegancijom osvojiti srca ljubitelja vrhunskih vina. Ovo je vino koje ne samo da se ispija, već se doživljava u svakom smislu. Neka Chichateau Sauvignon Blank bude vaš vjerni pratitelj u svakom trenutku opuštanja i uživanja, dodajući posebnu notu čarolije i elegancije svakom vašem iskustvu. Prepustite se ovoj vinskoj simfoniji i stvorite uspomene koje će ostati urezane u vašem srcu zauvijek.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P3080 Kategorije: ,