Josić Pinot Sivi Superior 0,75l

10,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Josić Pinot Sivi Superior Vina je vrhunsko bijelo vino koje se proizvodi u vinogradima obitelji Josić, smještenim u srcu Baranje. Vina koja nastaju u podrumima Josić proizvode se u starom vinskom podrumu koji datira još iz 1935. godine. Obitelj Josić je podrum kupila 1999. godine i pažljivo ga restaurirala kako bi zadržala tradicionalni šarm, ali ga i opremila modernom tehnologijom koja olakšava proizvodnju. Vinogradi smješteni na Banovoj Kosi uzgajaju autentične sorte grožđa Baranje na tlu bogatom poviješću vinogradarstva. Vinarija se nalazi u slikovitom selu Zmajevac, na području poznatom kao Sardukom u prošlosti, nazvanom po turskom nazivu za otvor u brdu koji vodi u podzemni dio, s konstantnom temperaturom od 12° do 15°C. Spajanje tradicije i moderne tehnologije rezultira jednim od najprepoznatljivijih brendova hrvatskog vinarstva.

Ovo vino očarava svojim bogatim i kompleksnim okusima te sofisticiranim aromama. Uživajte u notama zrelog voća poput jabuke i kruške, uz dodir svježeg cvijeća i suptilnu mineralnost koja karakterizira Pinot Sivi. Mirisi su elegantni i profinjeni, stvarajući senzualno iskustvo koje će oduševiti vaša osjetila.

Josić Pinot Sivi Superior proizvodi se od pažljivo odabranih grožđa sorte Pinot Sivi koje sazrijevaju na vinogradima u okolici sela Zmajevac. Vinogradi se njeguju s ljubavlju i pažnjom kako bi se osigurala optimalna kvaliteta grožđa. Nakon berbe, grožđe se pažljivo preša i fermentira u kontroliranim uvjetima kako bi se sačuvala njegova prirodna svježina i voćnost.

Karakteristike Josić Pinot Sivi Superiora su izuzetna punoća, uravnoteženost i dugotrajni okus. Ovo vino idealno je za uživanje uz lagane obroke, poput ribljih jela, bijelog mesa ili salata. Također je sjajan pratitelj opuštenih druženja s prijateljima ili kao elegantan dodatak večeri uz romantičnu večeru.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0008 Kategorije: ,