-35%

Groszer Wein Rote Kuvee Magnum 1,5l

23,39  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 35,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Groszer Wein Rote Kuvee Magnum je vrhunsko vino proizvedeno u Austriji od strane Groszer Wein, renomirane vinarije koja njeguje tradiciju i kvalitetu. Ovo vino predstavlja spoj različitih sorti crnih grožđa, stvarajući kompleksan i bogat okus koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje vina.

Očaravajuće arome crvenog voća, poput trešanja i šumskih jagoda, miješaju se s nijansama začina i laganim tragom vanilije, pružajući nezaboravan senzorni doživljaj. Groszer Wein Rote Kuvee Magnum izrađuje se od pažljivo odabranih grozdova crnih sorti grožđa, uključujući Cabernet Sauvignon, Merlot i Zweigelt. Svaka sorta doprinosi svojim karakterističnim aromama i kompleksnosti, stvarajući dobro uravnoteženo vino.

Proces proizvodnje ovog vina počinje ručnim berbama zrelih grozdova, nakon čega slijedi fermentacija u kontroliranim uvjetima. Nakon toga, vino odležava u hrastovim bačvama kako bi se razvile njegove arome i karakteristike. Rezultat je vino izuzetne kvalitete, puno tijelo s mekim taninima i dugim, elegantnim završetkom.

Groszer Wein Rote Kuvee Magnum idealno je za uživanje uz razne prilike. Odlično se slaže s mesnim jelima, posebno s roštiljem, te s sirevima i suhomesnatim proizvodima. Također je savršen pratitelj za večernje druženje ili posebne prigode. Bilo da ga konzumirate samostalno ili uz hranu, ovo vino pružit će vam jedinstveno iskustvo i očaravajuće senzacije.

Uživajte u vrhunskom austrijskom vinu Groszer Wein Rote Kuvee i osjetite bogatstvo okusa i aroma koje pruža.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13%

Volumen

1,50l

Zemlja podrijetla

Austria

SKU: P1777 Kategorije: , ,