Jack Daniels Single Barrel 0,7l

52,49 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Jack Daniels Single Barrel je viski vrhunske kvalitete proizveden u Americi. Jack Daniels je destilerija osnovana 1875. u Lynchburgu, Tennessee, od strane Jaspera Newtona Daniela, poznatijeg kao Jack Daniels. Iako je tehnički straight bourbon, preferira se naziv Tennessee whiskey zbog specifične filtracije kroz drveni ugljen od javora. Destilerija je doživjela uspone i padove, ali veliku popularnost stekla je zahvaljujući podršci Franka Sinatre i mnogih rock zvijezda.

Ovaj viski je pažljivo odabran i flaširan iz jednog buradi, što ga čini jedinstvenim i posebnim. Jedna cijev, ubojit okus, Jack Daniels Single Barrel vrhunski je nastavak sage. Karakterizira ga bogat i kompleksan okus s naglaskom na vaniliju, karamel i začinske note, uz blagu notu dima i hrastovine. Arome su duboke i intenzivne, s osjetljivim tragom slatkoće.

Jack Daniels Single Barrel proizvodi se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući kukuruz, raž i ječam. Nakon fermentacije, destilira se u tradicionalnim bakrenim kotlovima, a zatim se prenosi u posebno odabrana burad od hrastovine za proces sazrijevanja. Svaka boca ovog viskija potpisana je od strane majstora destilera, što dodatno naglašava njegovu ekskluzivnost i kvalitetu.

Jack Daniels Single Barrel je idealan za uživanje uz led ili u klasičnim koktelima poput Old Fashioned ili Whiskey Sour. Njegova kompleksnost i bogatstvo okusa čine ga savršenim izborom za sve prilike, od opuštanja kod kuće do posebnih događaja. Bez obzira jeste li ljubitelj viskija ili tek početnik u svijetu viskija, Jack Daniels Single Barrel sigurno će vas oduševiti svojom jedinstvenošću i kvalitetom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

Zemlja podrijetla

SAD

SKU: P2218 Kategorije: ,