Laphroaig Single Malt 10 YO 0,70l

53,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Laphroaig Single Malt 10 YO je vrhunski škotski viski, proizveden na otoku Islay u destileriji Laphroaig, koja ima dugu tradiciju destilacije viskija. Ovaj viski ističe se svojim jedinstvenim okusom i aromom, koji su rezultat posebnog procesa destilacije i sazrijevanja. Jedan klasični uppercut iz Škotske dostavlja ovaj Broad Bay udarac specifičnog i intenzivnog karaktera koji obara s nogu.

Svojstveni okus Laphroaig Single Malt 10 YO viskija je bogat, dimljen i začinjen, s notama sladića i morskog zraka. Arome dima, algi i suhog voća stvaraju kompleksan i prepoznatljiv okus koji osvaja srca ljubitelja viskija diljem svijeta. Ovaj viski karakterizira izražena dimljena nota, koja mu daje jedinstvenu osobnost i prepoznatljivost.

Laphroaig Single Malt 10 YO viski proizvodi se od najkvalitetnijeg ječmenog slada, vode iz lokalnih izvora te specifičnog kvasca, a zatim se destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima. Nakon destilacije, viski odležava u hrastovim bačvama najmanje 10 godina, gdje dobiva svoje karakteristične arome i bogatstvo okusa.

Ovaj viski je najbolje konzumirati u čistom obliku, kako bi se istaknule sve njegove jedinstvene arome i okusi. Može se poslužiti uz malo vode ili leda, ako se preferira blaži okus. Laphroaig Single Malt 10 YO viski idealan je za opuštanje nakon napornog dana ili kao posebna poslastica za posebne prigode.

Svojom izuzetnom kvalitetom i prepoznatljivim okusom, Laphroaig Single Malt 10 YO viski osvaja srca ljubitelja viskija diljem svijeta. Otkrijte čaroliju ovog izvanrednog viskija i uživajte u jedinstvenom iskustvu okusa i mirisa otoka Islaya.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Škotska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

48%

SKU: BD197 Kategorije: ,