Jameson Black Barrel 0,70l

42,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Jameson Black Barrel je kultni irski viski s bogatom tradicijom i naslijeđem. Kao i većina viskija, Jameson također ima bogatu povijest koja seže već od 1780. godine, kada je John Jameson otvorio tvornicu viskija u Dublinu. Tijekom godina ta se proizvodnja selila po Irskoj, a danas joj je sjedište u Middletonu. On je među najpoznatijim i najprodavanijim irskim viskijima na svijetu, prepoznatljiv po svom karakterističnom okusu i kvaliteti. Jameson je najprodavaniji Irski viski na svijetu, te treći najprodavaniji viski na globalnoj razini. Danas iz Jameson tvornice na godišnjoj razini izađe 4,7 milijuna kutija, a čak 90% se izvozi na ostatak svjetskog tržišta. Danas Jameson predstavlja najbrže rastuću marku premium viskija u svijetu.

Sa svojim jedinstvenim postupkom sazrijevanja, Jameson Black Barrel odiše dubokim, kompleksnim okusima hrasta, vanilije i začina. U usnama ostavlja svilenkastu teksturu s notama karamela i voća, uz blagu dimljenu notu koja pruža neodoljivu dubinu okusa.

Glavni sastojci ovog viskija uključuju pažljivo odabrane zrna ječma i slada, koji su fermentirani i destilirani u bakrenim kazanima. Nakon toga, viski sazrijeva u posebno izrađenim tamnim bačvama od hrasta, koje dodatno obogaćuju njegov okus i aromu.

Jameson Black Barrel savršeno se slaže s klasičnim irskim viskijem, koji se tradicionalno konzumira “on the rocks” ili kao sastojak raznih koktela poput Old Fashioned ili Whiskey Sour. Također je sjajan dodatak raznim desertima, dodajući složenost i bogatstvo okusa.

Ovaj viski nije samo piće, već i doživljaj. Sa svakim gutljajem otkrivate novu dimenziju bogatstva i kompleksnosti okusa, što ga čini idealnim izborom za sve ljubitelje viskija koji traže nešto posebno. Predivan susret Jameson Irish viskija sa voćem donio nam je Jameson Black Barrel – klasičan okus sa novim izazovom.

SKU: P2220 Kategorije: ,