Santa Teresa 1796 0,70l

58,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Predstavljamo vam Santa Teresa 1796 Rum, izvanredno piće koje spaja tradiciju i umjetnost starenja, donoseći vrhunsku kvalitetu u svaku čašu. Ovaj rum dolazi u pakiranju od 0,70l i poziva vas na putovanje kroz vlastite riznice okusa.

Elegancija Starenja:
Santa Teresa 1796 Rum ističe se svojom dubokom i složenom aromom koja proizlazi iz pažljivog procesa starenja. Svaka kapljica ovog ruma provodi godine u hrastovim bačvama, razvijajući kompleksne note kao što su vanilija, suho voće i začini. Okus je izrazito uravnotežen i bogat.

Kolumbijska Baština:
Ovaj rum potječe iz Kolumbije, zemlje poznate po svojoj strastvenoj tradiciji proizvodnje ruma. Santa Teresa 1796 Rum nosi u sebi stoljetnu baštinu i stručnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Svaka boca ovog ruma nosi u sebi priču o kolumbijskoj strasti prema kvaliteti.

Okusni Raj:
Santa Teresa 1796 Rum je prava poslastica za ljubitelje ruma. Okus ovog ruma je intenzivan i profinjen, s nijansama vanilije, karamela i sušenog voća koje zajedno stvaraju nezaboravno iskustvo. Ovaj rum poziva vas da istražite svaki gutljaj i otkrijete raznolikost okusa.

Kreativnost u Koktelima:
Ovaj rum nije samo za degustaciju, već i za stvaranje izvanrednih koktela. Santa Teresa 1796 Rum podiže svaki koktel na višu razinu, dodajući dubinu i složenost okusa. Bilo da pripremate klasične koktele ili eksperimentirate s vlastitim kreacijama, ovaj rum će vaše piće pretvoriti u umjetničko djelo.

Dostupnost na Tipsy.hr:
Sada možete naručiti Santa Teresa 1796 Rum iz udobnosti svog doma putem Tipsy.hr, vodećeg webshopa za alkoholna pića u Hrvatskoj. Posjetite Tipsy.hr i istražite njihovu široku ponudu ruma i drugih prestižnih alkoholnih pića.

Santa Teresa 1796 0,70l Rum poziva vas da okusite umjetnost starenja i kolumbijsku strast prema vrhunskom rumu. Bez obzira jeste li iskusni znalac ruma ili tek počinjete svoje putovanje, ovaj rum će vas oduševiti svojom izvanrednom kvalitetom i okusima koji ostaju urezani u pamćenju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Kolumbija

SKU: P4316 Kategorije: ,