Aura Travarica 0,7l

21,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Aura Travarica je vrhunski liker koji nudi jedinstveno iskustvo okusa, stvarajući harmoniju između biljnih aroma i alkohola visoke kvalitete. Proizvodi se na bazi rakije komovice, kroz polugodišnju maceraciju sedamnaest različitih vrsta samoniklog bilja, ručno ubranog na obroncima ekološki čiste Ćićarije.

Kombinacija pažljivo odabranih biljnih sastojaka daje Aura Travarici karakterističan okus koji će zadovoljiti čula svakog ljubitelja kvalitetnih likera. Arome ljekovitog bilja i začina uravnotežene su s alkoholom, stvarajući savršenu sinergiju okusa. Ovaj liker travarica odlikuje se predivnom bojom jantara, bistrim i gustim tijelom, te finim i ugodnim mirisom u kojemu dominira nota aromatičnog bilja, uz naglasak na paprat i kardamom. Na nepcu je suh, topli i iznimno uravnotežen, a u aftertasteu dolazi do izražaja nota suhog badema.

Kao što je običaj s tradicionalnim travaricama, i Aura Travarica se priprema pažljivo, koristeći metode koje se prenose s generacije na generaciju. Ovaj liker je idealan za opuštene trenutke u društvu prijatelja ili kao završni dodatak ukusnom obroku.

Aura Travarica je savršen izbor za sve koji traže autentično dalmatinsko iskustvo u čaši. Preporučujemo ga kao digestiv, posluženog ohlađenog na temperaturi od 8 – 10°C, bez leda.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

39,9%

SKU: P0919 Kategorije: ,