Pelinova Pelinkovac 0,7l

14,99 

Opis

Opis

Pelinova Pelinkovac je jedan od najpoznatijih hrvatskih likera, prepoznatljiv po svojoj jedinstvenoj gorko-slatkoj aromi. Ovaj biljni liker proizvodi se u Hrvatskoj, koristeći tradicionalne metode koje se prenose generacijama. Sadrži pažljivo odabrane biljne sastojke, među kojima se ističu pelin, anis, korijander i đumbir.

Proces proizvodnje Pelinova Pelinkovca započinje maceracijom bilja u alkoholu, čime se izvlače prirodne arome i esencije. Nakon toga slijedi destilacija, koja omogućuje koncentraciju okusa i mirisa, a konačni proizvod odležava određeno vrijeme kako bi se postigla savršena ravnoteža između gorčine i slatkoće.

Pelinova Pelinkovac karakterizira bogatstvo okusa i aroma. Na prvi gutljaj osjetit ćete intenzivnu gorčinu pelina, koja se postupno smiruje i otkriva slojeve slatkih i začinskih nota. Anis dodaje suptilnu slatkoću, dok korijander i đumbir pružaju blage začinske tonove, stvarajući kompleksan i uravnotežen profil okusa.

Ovaj liker najbolje je konzumirati ohlađen, kako bi se istaknule sve njegove bogate arome. Može se poslužiti kao aperitiv prije obroka ili kao digestiv nakon jela, a često se koristi i kao sastojak u koktelima. Pelinova Pelinkovac savršeno se slaže s tonikom, limunom ili narančom, čineći osvježavajuće piće koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje likera.

Za ljubitelje autentičnih i tradicionalnih pića, Pelinova Pelinkovac je neizostavan dodatak svakoj zbirci. Sa svojim jedinstvenim okusom i bogatom poviješću, ovaj liker je pravi predstavnik hrvatske likerske tradicije.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

35%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4948 Kategorije: ,