Đanić Bazga 1,0l

17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Bazga je domaći liker koje se proizvodi od cvjetova bazge. Proizvodi ga poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja se temelji na tradiciji, a proizvodi su bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila, te na stol donosi toplu priču koja grije svakim gutljajem.

Bazga ima prepoznatljiv, cvjetni okus s laganim notama voća i citrusa. Arome su svježe i prirodne, podsjećajući na proljeće i ljeto. Glavni sastojak ovog pića su cvjetovi bazge, koji se beru u svibnju ili lipnju kada su u punom cvatu. Nakon berbe, cvjetovi se pažljivo suše i potom maceriraju u alkoholu kako bi se ekstrahirale njihove arome i okusi. Nakon toga, tekućina se filtrira i flašira, spremna za konzumaciju.

Đanić Bazga je idealna za osvježenje u toplim ljetnim danima. Može se konzumirati kao aperitiv ili kao sastojak u koktelima. Osim toga, može se razrijediti s vodom ili tonikom za lagani i osvježavajući napitak. Uživajte u cvjetnoj svježini Đanić Bazge i osjetite okuse prirode u svakom gutljaju. Ova domaća delicija savršen je odabir za sve ljubitelje autentičnih i tradicionalnih okusa.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

21%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0941 Kategorije: ,