Legendario Ron Anejo Oro 0,70l

24,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Legendario Ron Anejo Oro je vrhunski rum koji se proizvodi na Kubi, u glavnom gradu Havani od 1946.godine, poznatom svjetskom centru za proizvodnju ruma. Osnovni sastojak Legendario rumova je šećerna trska, koje na otoku Kubi ima nekoliko vrsta, ali uvijek se biraju sorte koje su najslađe. Za dozrijevanje se koriste bačve od kanadskog bijelog hrasta koje su se nekada koristile za bourbon. Legendarni Añejo Oro rum proizvod je karaktera i visoke kvalitete stvoren na Kubi za cijeli svijet.

Okus Legendario Ron Anejo Oro ruma obiluje složenim notama slatke vanilije, karamela i suhog voća, uz blage tonove začina i drva koji pružaju dubinu okusa i izuzetnu uravnoteženost. Ovaj rum karakterizira glatka tekstura i bogatstvo okusa, što ga čini savršenim izborom za ljubitelje visokokvalitetnih alkoholnih pića. Arome su izuzetno privlačne, s nijansama tamne čokolade, kave i egzotičnog voća, koje zajedno stvaraju nezaboravno mirisno iskustvo. Ovaj rum ima karakterističan slatki miris s blagim tragovima vanilije i začina, koji doprinose njegovoj kompleksnosti i slojevitosti.

Legendario Ron Anejo Oro rum proizvodi se od najfinije kubanske šećerne trske i čiste kubanske vode, što osigurava autentičan okus i vrhunsku kvalitetu. Nakon proizvodnje, ovaj rum sazrijeva u pažljivo biranim bačvama od američkog bijelog hrasta, kako bi postigao svoju karakterističnu uravnoteženost i složenost okusa.

Ovaj vrhunski rum najbolje je konzumirati samostalno, uz led ili kao sastojak u raznim koktelima poput Mojita ili Daiquirija. Također se može koristiti kao osnova za pripremu egzotičnih koktela, dodajući im dubinu okusa i luksuznu notu. Legendario Ron Anejo Oro je pravi izbor za sve one koji traže vrhunski kubanski rum s bogatstvom okusa i profinjenosti. Uživajte u nezaboravnom iskustvu okusa s ovim luksuznim rumom iz Legendarioa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

38%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Kuba

SKU: BD233 Kategorije: ,