Kavalan Ex-Bourbon Oak 0,7l

84,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Kavalan Ex-Bourbon Oak je vrhunski tajvanski viski proizveden u poznatoj Kavalan destileriji, jednoj od najboljih destilarija u Aziji. Tajvanska destilerija iznenadila je svijet viskija svojom izvanrednom sposobnošću da proizvede vrhunski viski u tropskim uvjetima. Nalazi se u blizini obale Tihog oceana, gdje je klima topla i vlažna, što čini Kavalan viski posebno jedinstvenim. U srcu tropskog okoliša, gdje vruće ljetne vrućine potiču zrenje viskija u bačvama, Kavalan Ex-Bourbon Oak proizvodi se s najvišim standardima vrhunskog tajvanskog viskija. Kavalan Ex-Bourbon Oak rezultat je kombinacije vještine destilacije, prirodne klime i pažljivo odabranih bačvi. Kao rezultat toga, ovaj viski donosi jedinstvenu senzaciju koja oplemenjuje vaša osjetila.

Kavalan Ex-Bourbon Oak ima izraženu aromu vanilije, karamele i citrusa, s blagim začinskim notama koje potječu od burbon bačvi. Okus je bogat i kompleksan, s voćnim notama koje se stapaju s blagim drvenim začinima. Karakterizira ga glatka tekstura i dugotrajan završetak. Svaki gutljaj ovog viskija je poput putovanja kroz tropske pejzaže gdje se susreću slatki mirisi egzotičnog voća i note hrasta.

Proizveden je od najfinijeg ječma i vode iz planinskih izvora, a fermentacija se odvija u kontroliranim uvjetima kako bi se osigurala kvaliteta. Nakon toga, destilacija se provodi u visokokvalitetnim bakrenim kotlovima, što rezultira visokokvalitetnim destilatom. Konačno, viski odležava u buradima od američkog hrasta prethodno korištenih za burbon, gdje stječe svoje jedinstvene karakteristike.

Ovaj viski se najbolje konzumira uživajući u njegovim slojevitim okusima i aromama bez dodavanja leda ili drugih dodataka. Idealno je piće za posebne prigode ili kao poklon za prave ljubitelje viskija. Uz svaku čašu ovog viskija, otkrijte dubinu tajvanske destilerijske tradicije i strastveni pristup stvaranju viskija vrhunske kvalitete.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

46%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Tajvan

SKU: BD175 Kategorije: ,