Jim Beam 1,0l

21,69 

Na zalihi

Opis

Opis

Jim Beam je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih burbona na svijetu, proizveden u srcu Kentuckyja još od 1795. godine. Jim Beam ujedno je i simbol obiteljske tradicije, naime 7 generacija obitelji Beam uložile su svoj život u ovo piće jakog karaktera. Ovaj klasični američki viski nudi bogatstvo okusa i aroma koje su postale simbol američkog viskija.

Svaka čaša Jim Beama pruža harmoniju između slatkog, začinjenog i dimljenog okusa, stvarajući jedinstvenu i nezaboravnu senzaciju. Uz dominantne note vanilije, hrasta i karamela, Jim Beam osvaja srca ljubitelja viskija diljem svijeta.

Glavni sastojci koji čine ovaj viski uključuju najkvalitetniji kukuruz, raž i ječam, što mu daje jedinstvenu teksturu i bogatstvo okusa. Proces proizvodnje Jim Beama poznat je po pažljivoj destilaciji i odležavanju u hrastovim bačvama, koje mu daju karakterističan okus i aromu.

Jim Beam je savršen za opuštene večeri uz društvo prijatelja ili kao dodatak omiljenim koktelima poput Old Fashioned ili Whiskey Sour. Također se može uživati čist ili s kockicama leda kako bi se dodatno istaknule njegove kompleksne note. Svojom kvalitetom i prepoznatljivim okusom, Jim Beam je postao sinonim za autentični američki burbon i nezaobilazan je izbor za sve ljubitelje viskija. Bilo da ga pijete samostalno ili u koktelima, svaka čaša Jim Beama pruža nezaboravno iskustvo za vaše nepce.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

SAD

SKU: P1798 Kategorije: ,