Jack Daniels Old No. 7 0,7l

21,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Jack Daniels Old No. 7 je legendarni viski s prepoznatljivim okusom i mirisom, proizveden u Americi. Jack Daniels je destilerija osnovana 1875. u Lynchburgu, Tennessee, od strane Jaspera Newtona Daniela, poznatijeg kao Jack Daniels. Iako je tehnički straight bourbon, preferira se naziv Tennessee whiskey zbog specifične filtracije kroz drveni ugljen od javora. Destilerija je doživjela uspone i padove, ali veliku popularnost stekla je zahvaljujući podršci Franka Sinatre i mnogih rock zvijezda. Jedan od najpoznatijih viskija Jack Daniel distilerije prepoznat radi blagog okusa i pitkosti.

Kao jedan od najpoznatijih viskija na svijetu, Jack Daniels Old No. 7 poznat je po svom glatkom, bogatom okusu s notama karamele, vanilije i hrasta, savršeno uravnoteženim s blagim začinskim i voćnim tonovima. Ovaj viski proizvodi se po tradicionalnoj metodi “sour mash”, gdje se smjesa žitarica fermentira s dijelom prethodne destilacije kako bi se postigla bogata i slojevita aroma.

Jack Daniels Old No. 7 karakterizira tamna boja i slojevita tekstura, što ga čini idealnim za uživanje samostalno, u klasičnim koktelima ili kao dio složenih mješavina. Najbolje se konzumira samo kako bi uživali u svakom gutljaju, osjetivši njegovu kompleksnost i dubinu okusa. Ovaj viski se također može koristiti kao sastojak u brojnim koktelima poput Lynchburg limunade ili Jack and Coke.

Savršen za posebne prigode ili opuštanje nakon napornog dana, Jack Daniels Old No. 7 je neizostavan dio svake kolekcije viskija. Njegova reputacija kvalitete i tradicije čini ga omiljenim izborom među ljubiteljima viskija diljem svijeta.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

U.S.A.

SKU: BD003 Kategorije: ,