Heering Cherry 0,7l

20,49 

Na zalihi

Opis

Opis

Heering Cherry je poznati liker od trešnje, proizveden od strane tvrtke Peter F. Heering, danske destilerije s bogatom poviješću koja seže sve do 1818. godine. Ovaj liker izrađen je od pažljivo odabranih trešanja i biljaka, te se ističe svojim karakterističnim okusom i aromom koji savršeno dočaravaju esenciju zrelih trešanja.

Ovaj izvrstan liker nudi harmoničnu ravnotežu slatkih i kiselih okusa, pri čemu se prirodna slatkoća trešanja nadopunjuje suptilnim notama začina i bilja. Njegov bogat i intenzivan okus trešanja prati očaravajuća aroma koja budi sjećanja na svježe ubrane trešnje u cvatu.

Heering Cherry izrađuje se tradicionalnim postupkom proizvodnje koji uključuje maceraciju zrelih trešanja u neutralnim žitnim alkoholima, zajedno s tajnom mješavinom biljaka i začina. Smjesa se potom stari u hrastovim bačvama kako bi se okusi razvili i dozrijeli, rezultirajući glatkim i baršunastim likerom s dubokim, rubin crvenim tonom.

Karakteriziran svojom svestranošću, Heering Cherry može se uživati na različite načine. Jedan od najukusnijih likera, nezaobilazan sastojak svakog ozbiljnog koktel bara, te nezaobilazni sastojak većine klasičnih koktela. Dodatno, može se uživati čist ili s ledom, omogućujući da se puni spektar okusa istakne.

Bilo da se poslužuje kao digestiv nakon obroka ili miješa u omiljeni koktel, Heering Cherry obećava nezaboravno iskustvo uživanja u piću. Obogatite svoje sljedeće okupljanje ili koktel sat s karakterističnim okusom likera Heering Cherry, i uživajte u bogatim okusima zrelih trešanja svakim gutljajem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Danska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

24%

SKU: P2525 Kategorije: ,