Larios 12 Gin 0,7l

15,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Larios 12 Gin je vrhunski španjolski gin proizveden u Malagi. Počevši s klasičnim receptom za gin, Larios 12 dodaje 12 egzotičnih botaničkih sastojaka kako bi stvorio bogatstvo okusa i aroma koji su karakteristični za ovaj gin. Dokaz kvaliteti ovog tekućeg odlaska na plažu upravo je činjenica da je Larios 12 Gin najnagrađivaniji španjolski gin, a u proizvodnji je od 2009. godine. Pravi biser mediterana koji u sebi sadrži korijander i bobičasto voće ljetni je hit koji se ne zaobilazi.

Ovaj gin ima kompleksan i uravnotežen okus s dominantnim notama citrusa, začina i bilja. Arome korijandera, angelike, citrusa i borovice stvaraju jedinstvenu kombinaciju koja osvaja nepce ljubitelja džina diljem svijeta. Svojim osvježavajućim i uravnoteženim okusom, Larios 12 Gin idealan je za različite koktele i mješavine. Suptilne arome cvijeta naranče (za vrijeme završne destilacije dodaju sam cvijet) u kombinaciji sa raznim ljekovitim biljem daje složen okus koji glatko klizi niz grlo.

Glavni sastojci ovog gina uključuju kvalitetni žitarice alkohol, koji se destilira u bakrenim kotlovima, te egzotične botaničke sastojke poput korijandera, angelike, limuna, naranče i borovice. Nakon destilacije, gin odležava neko vrijeme kako bi se postigao optimalan okus i bogatstvo aroma.

Odličan u kombinaciji sa tonicima bez šećera, dolazi do izražaja prvenstveno nakon ubacivanja kore naranče u sam Gin Tonik. Ukoliko ne gubite vrijeme na biranje tonika, idealan izbor bio bi priručni Schweppes Tangerine. Mnogobrojna mogućnost kombiniranja sa drugim pićima u raznovrsnim voćnim i ljetnim koktelima poput: Gin Mule-a, Watermelon Gina te naravno Long Island Ice Tea koktela koji naglašavaju tropsko voće kao glavne sastojke ovog fiesta gina. Može se konzumirati i u kombinaciji s tonikom i kriškom limuna ili naranče kako bi se istaknule njegove citrusne note.

Ovaj gin je omiljen među ljubiteljima džina zbog svoje visoke kvalitete, izuzetnog okusa i bogatstva aroma. Isprobajte Larios 12 Gin i uživajte u jedinstvenom iskustvu okusa koje pruža ovaj španjolski klasik.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Španjolska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P3473 Kategorije: ,