Fortaleza Reposado 0,70l

86,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Fortaleza Reposado je jedna od najboljih tequila na svijetu koja se još uvijek proizvodi na način na koji se proizvodila prije 100 godina. Njihovi nasadi plave Agave nalaze se vulkanskom tlu, što ovakvoj tequili daje nevjerojatnu mineralnost. Nasadi su okruženi Sierra Madre planinom ispod koje se nalazi kristalno čista voda, sa kojom se kuha plava Agava. Da bi plava Agava bila spremna za berbu mora proći između 7 do 8 godina za koju se ljudi brinu isključivo ručno bez ikakvih strojeva. Ovakva tequila sadrži isključivo agavu u svom sastavu i nema dodataka od šećerne trske ili fruktoze. Zrela Agava prosječno ima 40 kg, a u nasadima Fortaleze postoje i neke koje imaju i do 110 kg od koje se može proizvesti 14 litara tequile.

Sa svakim gutljajem, Fortaleza Reposado otkriva bogate arome agave, karameliziranog šećera i začina. Ova tequila karakterizira savršena ravnoteža između slatkoće i pikantnosti, pružajući sofisticirano iskustvo okusa koje će oduševiti vaše nepce.

Glavni sastojci u ovoj tequili su 100% agava i prirodni kvasci, što rezultira čistim i autentičnim okusom. Nakon destilacije, Fortaleza Reposado odmara u hrastovim bačvama 6 do 9 mjeseci, što doprinosi njegovoj bogatoj boji i kompleksnim aromama. Osjetit ćete arome bačve i malo papra, no tradicionalna aroma tequile će biti itekako prisutna. Boce u kojima se nalazi Fortaleza tequila su sve rađene ručno od strane artisana koji se već treću godinu bave ručnom proizvodnjom boca u malenom gradiću Tonala.

Ova tequila je najbolje konzumirati lagano ohlađena ili kao osnovni sastojak za koktele kao što su Margarita ili Paloma. Uz svoju složenost i bogatstvo okusa, Fortaleza Reposado je savršen izbor za posebne prigode ili za opuštanje uz prijatelje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Meksiko

SKU: BD091 Kategorije: ,