Damijanić Teranino 0,7l

17,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Kada se spoje dva svijeta – vino i liker, može se stvoriti nešto zaista izvanredno. Damijanić Teranino 0,7l predstavlja jedinstvenu kombinaciju crnog terana i likera, pružajući vam izvanredno piće koje će osvojiti vaše nepce. Ovaj liker iz Damijanić vinarije spaja bogatstvo istarskog terana s likerskom slatkoćom, stvarajući harmoničnu i profinjenu kompoziciju okusa.

Vinogradarska Strast Damijanić Vinarije: Damijanić vinarija, smještena u srcu Istre, poznata je po svojoj strasti prema vinogradarstvu i tradiciji koja seže desetljećima unatrag. Koristeći najbolje grožđe terana, autohtone sorte crnog vina, stvorili su osnovu za ovu jedinstvenu likersku kreaciju. Svaki korak u proizvodnji ovog likera obavlja se s posebnom pažnjom kako bi se očuvale karakteristike terana.

Bogatstvo Teranina: Teran je crna vinska sorta koja je tipična za Istru i poznata po svojoj intenzivnoj boji i karakterističnim aromama crnog voća. Damijanić Teranino 0,7l koristi teran kao osnovu, što dodaje strukturu i složenost likeru. Svaki gutljaj otkriva duboke arome crnih šljiva, divlje borovnice i sušenih šljiva, s nježnim notama čokolade i vanilije.

Likerska Finesa: Damijanić Teranino 0,7l nije samo običan liker. On je spoj vinske elegancije i likerske finesse. Svaki element ovog pića pažljivo je balansiran kako bi se postigla savršena harmonija okusa. Likerska slatkoća savršeno se uklapa s bogatim voćnim notama terana, čineći ga jedinstvenim i izvanredno ukusnim.

Višestruka Upotreba: Ovaj liker nudi brojne mogućnosti za uživanje. Možete ga konzumirati čistog, kao after-dinner liker, gdje će njegova slatkoća osvježiti vaše nepce. Također je izvrstan sastojak za razne koktele i desertne recepte. Bilo da ga pijete samostalno ili ga koristite za dodavanje složenosti drugim jelima i pićima, Damijanić Teranino će vas oduševiti svojim jedinstvenim karakterom.

Naručite na Tipsy.hr: Okus Istre U Vašoj Čaši Sada možete kušati autentični okus Istre iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Damijanić Teranina 0,7l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetne alkoholne napitke. Dostavit ćemo vam ovaj izvanredan liker na prag, omogućujući vam da uživate u njegovim autentičnim aromama i okusima.

Zaključak: Damijanić Teranino 0,7l predstavlja spoj vinske tradicije i likerske inovacije. Iskusite eleganciju terana i slatkoću likera s Damijanićem i stvorite nezaboravne trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

16%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4310 Kategorije: ,