Damijanić Medenica 0,7l

17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Med, prirodni dar prirode, susreće se s likerskom umješnošću u jedinstvenom piću – Damijanić Medenica 0,7l. Ovaj liker iz Damijanić vinarije donosi vam okus medene slatkoće na sasvim novi način. S prirodnim sastojcima i pažljivom proizvodnjom, Damijanić je stvorio piće koje će zadovoljiti vaše nepce i oduševiti ljubitelje meda i likera.

Vinarija Damijanić: Povijest i Predanost
Damijanić vinarija, smještena u srcu Istre, ponosi se bogatom vinogradarskom tradicijom koja seže desetljećima unatrag. Njihova predanost kvaliteti i strast prema prirodnim sastojcima prepoznatljivi su u svim njihovim proizvodima. Kako bi stvorili Damijanić Medenicu 0,7l, koristili su najbolji prirodni med, kombinirajući ga s likerskom vještinom.

Čarobnost Prirodnog Meda:
Med je simbol prirodne slatkoće i bogatstva okusa. Damijanić Medenica 0,7l uhvatila je čarobnost prirodnog meda u svakoj kapljici. Svježi i kvalitetni med koristi se kao glavni sastojak, čineći ovaj liker nevjerojatno prirodnim i autentičnim. Svaki gutljaj otkriva duboke arome meda s nijansama vanilije i začina.

Likerska Finesa:
Damijanić Medenica 0,7l nije samo običan liker s medom. To je prava likerska poslastica. Svaki element ovog pića pažljivo je izbalansiran kako bi se postigla savršena ravnoteža okusa. Slatkoća meda nježno se miješa s nijansama začina i vanilije, pružajući vam jedinstvenu i izvanredno ukusnu kombinaciju.

Višestruka Upotreba:
Ovaj liker nudi brojne mogućnosti za uživanje. Možete ga ispijati čistog kao after-dinner liker, gdje će njegova slatkoća osvježiti vaše nepce. Također je izvrstan sastojak za razne koktele i desertne recepte. Bez obzira na način konzumacije, Damijanić Medenica će vam pružiti nezaboravan okus meda i likera.

Naručite na Tipsy.hr: Medena Slatkoća U Vašem Domu
Sada možete kušati medenu slatkoću iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Damijanić Medenice 0,7l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetne alkoholne napitke. Dostavit ćemo vam ovaj prirodni liker na prag, omogućujući vam da uživate u njegovim prirodnim okusima i aromama.

Zaključak:
Damijanić Medenica 0,7l predstavlja spoj prirodnog meda i likerske vještine. Iskusite okus medene slatkoće na novi i izvanredan način s Damijanićem i stvorite nezaboravne trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

20%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4311 Kategorije: ,