Crystal Head Vodka 0,7l

48.990,00 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Crystal Head Vodka je vrhunska vodka koja dolazi iz Kanade, i neprežaljeni je san svakog metalheada koji je ne posjeduje u kolekciji. Glumac Dan Aykroyd u suradnji sa Johnom Alexanderom stvorio je ovu višestruko nagrađivanu kanadsku vodku izrađenu od kukuruza. Samo piće izrađeno je bez dodavanja aditiva a namijenjena je kao proizvod dvojice navedenih kreativaca za kreativce diljem svijeta koji će cijeniti originalnost i simboliku Crystal Head Vodke. Simbolika kojom pokušavaju prikazati prolaznost života, moć, te prosvijećenost.

Samo piće prolazi četri destilacije, a koristi vodu iz Newfoundlanda. Naziv dijelom dolazi iz procesa filtracije koji se ponavlja sedam puta – od toga, tri filtracije provode se upravo kroz drago kamenje poznato pod nazivom Herkimer diamonds. Samo staklo od kojih je izrađena boca spajalo se sa malim komadićima kristala kako bi boca bila u potpunosti prozirna.

Vrlo neutralan okus s dašakom citrusa i vanilije. Cijena je odlična obzirom na samu kvalitetu samog proizvoda i bogatu priču koju predstavlja. 

Kao proizvod velikog ljubitelja glazbe nije čudno da će se njegova vodka naći u rukama popularnih glazbenika diljem svijeta i biti posluživana u noćnim klubovima. Radi dizajna savršena je kao poklon svakom ljubitelju Dana Aykroyda, bilo kojem kanađaninu ili jednostavno frendu dj – u ili nekoj „kletoj metalici“ kako bi ih u potpunosti oduševili. Vodka koja kao i dijamanti – postaje skuplja i bolja s vremenom. Osjećaj se kao vladar podzemlja uz ovaj alkemičarski masterpiece.

Crystal Head Vodka je savršena za konzumaciju kao dio koktela ili kao baza za omiljene alkoholne napitke. Može se miješati s različitim sokovima i sirupima kako bi se stvorile raznolike i ukusne kombinacije. Ova vodka se može konzumirati i čista, posebno kao aperitiv, kako bi se istaknuo njezin blagi okus i neutralni karakter. Bez obzira na način konzumacije, Crystal Head Vodka jamči vrhunski doživljaj za sve ljubitelje vrhunskih alkoholnih pića.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Kanada

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P1182 Kategorije: ,