Courvoisier VSOP 0,70l

46,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Courvoisier VSOP je vrhunski konjak proizveden u Francuskoj od strane renomirane kuće Courvoisier, koja ima više od dva stoljeća iskustva u destilaciji i stvaranju konjaka visoke kvalitete. Ovaj konjak nudi bogatstvo okusa i kompleksnosti koja ga čini omiljenim među ljubiteljima konjaka diljem svijeta.

Karakterizira ga profinjeni okus voćnih nota, poput sušenih marelica, krušaka i citrusa, uravnotežen s nježnim notama vanilije, badema i začina. Arome su kompleksne i bogate, s dubokim slojevima koji se razvijaju u svakom gutljaju, ostavljajući dugotrajan dojam na nepcu.

Courvoisier VSOP proizvodi se od najkvalitetnijih sastojaka, uključujući grožđe iz regije Cognaca, koje se pažljivo fermentira i destilira, a zatim odležava u hrastovim bačvama najmanje četiri godine. Ovaj proces odležavanja doprinosi kompleksnosti okusa i glatkosti konjaka.

Ovaj konjak najbolje je konzumirati čisto, uz dodatak malo leda ili kao sastojak u klasičnim koktelima poput Sidecar-a ili Brandy Old Fashioned-a. Njegova izvanredna kvaliteta i bogatstvo okusa čine ga savršenim izborom za posebne prigode ili za uživanje u trenucima opuštanja.

Courvoisier VSOP je sinonim za luksuz i eleganciju, te će svaka čaša ovog konjaka pružiti nezaboravno iskustvo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Zemlja podrijetla

Francuska

Volumen

0,7l

SKU: P0492 Kategorije: ,