Chivas Regal 25 YO

398,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Chivas Regal 25 YO je viski vrhunske kvalitete koji predstavlja vrhunac luksuza i elegancije. Proizvodi ga renomirani Chivas Brothers, s bogatom tradicijom u proizvodnji viskija. Ovaj viski je izuzetno cijenjen među ljubiteljima viskija diljem svijeta zbog svoje visoke kvalitete i jedinstvenih karakteristika.

S obzirom na svoju zrelost od 25 godina, Chivas Regal 25 YO nudi izuzetno bogat i kompleksan okus s dubokim slojevima voća, začina i dima. Arome su intenzivne i profinjene, s naglaskom na notama suhog voća, meda, tamne čokolade i vanilije. Ove složene arome stvaraju jedinstveno iskustvo okusa koje ostavlja trajan dojam.

Chivas Regal 25 YO proizvodi se od najfinijih sastojaka, uključujući ječmeni slad i vodu iz izvora u škotskim visokim gorama. Nakon pažljive destilacije, viski odležava u posebno odabranim hrastovim bačvama najmanje 25 godina. Ovaj dugotrajan proces odležavanja doprinosi kompleksnosti okusa i bogatstvu arome, dajući viskiju jedinstvenu karakteristiku.

Chivas Regal 25 YO može se konzumirati na različite načine, ovisno o osobnim preferencijama. Neki ga vole uživati čisto kako bi potpuno osjetili njegove složene okuse, dok ga drugi preferiraju s ledom ili kao sastojak klasičnih koktela. Bez obzira na način konzumacije, Chivas Regal 25 YO pruža nezaboravno iskustvo svakom ljubitelju viskija.

Chivas Regal 25 YO godina star je vrhunski izbor za sve one koji traže viski najviše kvalitete, koji će ih oduševiti izvanrednom kompleksnošću i dugotrajnim završetkom. Savršen je za uživanje u posebnim prilikama ili kao dar za prave poznavatelje viskija.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Škotska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P3377 Kategorije: ,