-20%

Bulldog gin 0,7l

20,79  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 25,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Bulldog gin je premium gin visoke kvalitete, proizveden u Velikoj Britaniji. Ovaj je gin ugledao svjetlo dana 2007. godine kada ga je osmislio poduzetnik Anshuman Vohra sa ambicijom da napravi prvi moderni svjetski gin. Njegova ambicija je prerasla u ogroman posao i kada je gin stekao veliku popularnost, tada je i Bulldog postao svjetski gin brand, a 2017. godine Bulldog gin je preuzela tvrtka Campari.

Ovaj gin ima uravnoteženi okus s dominantnim notama citrusa, korijandera i bobica smreke, što ga čini osvježavajućim i sofisticiranim izborom za ljubitelje ginova.

Svoj karakteristični okus i miris postiže zahvaljujući pažljivo odabranim biljnim sastojcima, uključujući šest vrsta biljaka i voća iz različitih dijelova svijeta. Ovaj gin krase klasični okusi borovice i citrusa, te se uz njih mogu osjetiti ostale cvjetne i herbalne arome.

Bulldog gin se destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima, koristeći kombinaciju klasičnih i suvremenih tehnika destilacije, što rezultira finom, kompleksnom aromom i glatkom teksturom.

Ovaj gin je savršen za klasične koktele poput martinija ili gin-tonika, ali također se može uživati i samostalno, uz dodatak nekoliko kockica leda.

Bilo da ga pijete uz prijatelje kod kuće ili uživate u njemu u barovima, Bulldog gin će vas oduševiti svojom kvalitetom i jedinstvenim karakterom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Engleska

SKU: P2090 Kategorije: , ,