Botanist Islay 0,70l

35,59 

Na zalihi

Opis

Opis

Botanist Islay je premium gin proizveden na otoku Islay u Škotskoj, poznatom po bogatom nasljeđu u proizvodnji viskija. Ovaj izuzetni gin stvoren je u destileriji Bruichladdich, koja je poznata po inovativnom pristupu i korištenju lokalnih sastojaka.

Botanist Islay se ističe svojim slojevitim okusom i bogatom aromom, obogaćenim pažljivo odabranim biljkama i začinima karakterističnim za otok Islay. Uključujući 22 biljke poput divlje bobovice, anđelike, kore cimeta, kore naranče, kore limuna, korijandera i sladića. Ovaj gin nudi jedinstvenu kombinaciju biljnih nota, voćnih aroma i suptilnih začinskih tonova.

Proces proizvodnje Botanist Islay gina podrazumijeva pažljivu destilaciju u tradicionalnim bakrenim kotlovima kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i čistoća. Nakon destilacije, gin se odmara u hrastovim bačvama kako bi postigao svoj karakterističan okus i teksturu.

Botanist Islay gin se preporučuje za uživanje u klasičnim gin-tonik koktelima, gdje se može istaknuti njegov bogat i slojevit okus. Također je savršen za upotrebu u različitim koktelima i mješavinama, te se može kombinirati s raznim tonikima i svježim voćem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

1l

Alkoholni sadržaj

46%

SKU: P3541 Kategorije: ,